Word partner van MyAlbum

MyAlbum trekt graag gezamenlijk op met storytellers, fotografen en bedrijven die net als wij herinneringen levend en sprankelend willen houden. Partners profiteren van interessante kortingen, Pro functionaliteiten en krijgen als eerste toegang tot nieuwe producten en functies. Partner worden? Stuur ons een samenwerkingsvoorstel en stel je aan ons voor! We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Geen partner maar wel een grote bestelling? Ontvang een interessante korting tot 35% op grote volumes.
Staffelkorting bekijken
Contact

Waarom MyAlbum?

Veel fotoboek leveranciers bieden kortingsbonnen of -codes om acties mee te doen. MyAlbum biedt branded cadeaubonnen waarmee je klanten fotoboeken kunnen maken in de huisstijl van je bedrijf, met een branded omslag en binnenwerk. Zo kun je op unieke wijze je merkidentiteit mixen met de persoonlijke verhalen van je doelgroep. Zowel online als in een gedrukt fotoboek. Gebruik het voor:
Klantenbinding
Bedrijfsevenement
Incentive reizen en conferenties

Een fotoboek als incentive

Geef klanten gratis een persoonlijk fotoboek cadeau en verbind je merk subtiel met hun persoonlijke herinneringen. Een branded omslag en binnenwerk zorgen op een sympathieke manier voor herkenbaarheid door op speelse wijze de bedrijfskleuren, logo's en beeldelementen te gebruiken.
Laat ons contact opnemen

Omslag met logo

Toon je eigen logo op de omslag met een MyAlbum Pro account.

Branded omslag

Branded landingspagina waar men 500 vouchers kan inwisselen voor een gratis fotoboek twv. $ 13,95 met een custom branded omslag.
Vanaf
$ 1.000
 
Contact

Branded omslag en template

Branded landingspagina waar men 3.500 vouchers kan inwisselen voor een gratis fotoboek twv. $ 13,95 met een custom branded omslag en template.
Vanaf
$ 2.500
 
Contact

Wij staan voor je klaar

WhatsApp

Snel antwoord? Stuur ons een WhatsApp-bericht.
Chat starten

Chat

Direct antwoord? Chat met iemand van de klantenservice.
Chat starten

Help

Oplossingen voor veel voorkomende problemen en vragen.
Bekijken

Mail

Je hebt binnen 24 uur een antwoord op je mail.
Mail ons

Chat

We zijn momenteel offline.
Chat starten

Contact

Heb je een vraag, suggestie, of kon je gewoon niet vinden waar je naar op zoek was? Neem contact met ons op en we komen er binnen 24 uur op terug.
Annuleren